..:::HyonMu:::...
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
..:::HyonMu:::...

Bun VeniT Pe ForumuL Serverului HyonMu

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Probleme pagina:|

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
AndRuTzA

AndRuTzA

Data de înscriere : 18/06/2008
Varsta : 34

Probleme pagina:| Empty
MesajSubiect: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 5:51 pm

am o problema am tras jocul mi-am facut introducearea .. dar !!! nu pot sa imi fak cont pe site .. nu imi arata codul acela Sad imi arata un x Neutral ce sa fak ?
Sus In jos
eunusunt

eunusunt

Data de înscriere : 30/04/2008
Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 5:53 pm

Dupa cate vad cam sunt probleme...nu prea ne putem loga pe site, si intr-adevar vad si eu "x" in loc de cod. Cred ca tot ce putem sa facem e sa asteptam...
Sus In jos
AndRuTzA

AndRuTzA

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 5:59 pm

eunusunt a scris:
Dupa cate vad cam sunt probleme...nu prea ne putem loga pe site, si intr-adevar vad si eu "x" in loc de cod. Cred ca tot ce putem sa facem e sa asteptam...

pentru un incepator chiar e aiura sa asteptzi .. nush vrei sa te joci si nu potzi gasesti un srv interesant si pagina suks ..Neutral
Sus In jos
eunusunt

eunusunt

Data de înscriere : 30/04/2008
Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 6:07 pm

Mda, asa este. Dar te asigur ca merita! Pana aseara a mers cel putin vreo 2 saptamani neintrerupt..

Oricum, o sa te ajut eu la reseturi si toate cele daca te gasesc on. In semnatura sunt caracterele mele..daca o sa mearga serverul o sa intru diseara dupa 12.30. Tipa dupa mine daca o sa fii online Smile
Sus In jos
lexutzu

Data de înscriere : 14/06/2008

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 7:14 pm

Probleme in paradis?
Sus In jos
AndRuTzA

AndRuTzA

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 9:54 pm

nici pana la ora asta nu am putut sa imi fak cont:| Sad Sad( ce fac?:-w
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme pagina:|   Probleme pagina:| Icon_minitime

Sus In jos

Probleme pagina:|
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Probleme cu sts